FLYTTING

Vi er et flyttebyrå som utfører alle typer flytting, også pianoflytting, møbelflytting, bedriftflytting og liknende. Å flytte med et flyttebyrå er oftest den enkleste veien til en behagelig flytting. Man sparer egen rygg, samt bevarer vennskap og gode familierelasjoner. I samarbeid med deg skreddersyr vi den beste løsningen som passer ditt behov og budsjett.  

Vi kan tilby en komplett tjeneste der vi pakker ned, flytter, utvask av bolig, mellomlagring og pakker opp ditt flyttelass igjen. 

Ingen oppdrag er for store eller for små, både private husholdninger og næringslivet. Vi flytter vanligvis i Oslo og Viken området, men vi har også kapasitet og erfaring til å ta oss av flytting over hele landet. Ved flytting mellom Norge og Sverige må erklæring for toll og avgiftsfritak fylles ut ved innførsel av flyttegods. Ikke nøl med å ta kontakt og få en gratis befaring. 

Trygghet

Under flytting er vi svært opptatt av at alle eiendeler skal behandles med god sikkerhet under hele prosessen.

Service

Vi er svært opptatt av å gi deg den servicen du fortjener og at flyttingen skal bli en hyggelig opplevelse. Effektiv jobbing med et dedikert team.

Gode priser

Ved å velge oss er du sikker på at du skal få konkurransedyktige priser.

KONTAKTSKJEMA