OM OSS

Å flytte med et flyttebyrå er oftest den enkleste veien til en behagelig flytting. Oslo Follo flytteservice ble etablert i 2010 og har siden utviklet lang erfaring og bred kunnskap. Vi har over 35 års erfaring fra transportbransjen, så er det noe vi kan så er det flytting. Vi flytter flyttelasset ditt fra A til Å på en profesjonell måte med størst mulig sikkerhet.

Vi tilbyr flytting både innlands og utenlands. Har du behov for enten flytting, flyttevask, mellomlagring eller bort kjøring av dødsbo så er det bare å ta kontakt for en gratis befaring. Vi har både fastpris og timebetaling. 

Be om pristilbud på det du trenger hjelp til her: 

Flyttebil, flyttevask eller mellomlagring?

Som flyttebyrå i Follo og Oslo har vi blitt godt kjent i disse områdene. Enten du har en bedrift eller er privatperson så er det bare å fortelle oss hva du trenger hjelp til og vi kommer med et godt prisforslag, du bestemmer om du vil ha en fastpris på oppdraget eller timespris. Vi tilbyr nå en enda billigere måte å flytte på, nemlig flytte selv. Da stiller vi med bil og parkerer den, du fyller opp bilen selv og vi kjører bilen videre til neste lokasjon.

I en flytteprosess kan det oppstå behov for mellomlagring mellom bytting av boliger. Da kan vi oppbevare flyttelasset ditt trygt på lager til den nye boligen kan flyttes inn i.

Oftest når man flytter ut skal boligen skal den vaskes og klargjøres, for at man skal slippe å tenke på det så tilbyr vi alt innen flytting og da også flyttevask. Vi skreddersyr løsninger etter dine behov.

KONTAKTSKJEMA